Szkolenie łączące tradycyjne smaki i receptury z nowoczesną formą deseru w światowym cukiernictwie.

Nauczymy Cię przygotowywać małe desery na bazie lekkich musów,  różnych rodzajów biszkoptów czy chrupiących tekstur i owocowych środków. Możesz liczyć na poradę nagradzanego szefa akademii, który doradzi Ci jak udekorować i wykończyć Twoją monoporcje. Do twojej dyspozycji będą nowoczesne narzędzia stworzone na potrzeby profesjonalistów oraz zawsze świeże i najwyższej jakości składniki.

Prowadzący: Igor Zaritskiy Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 2-dniowego:
1200zł (brutto)
Miejsce: Drugie piętro sklepu Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

W programie znajdują się następujące receptury: 

Monoporcje

  • Kokos/marakuja/ananas/mango
  • Malina/pistacja/wanilia/orzech laskowy
  • Jogurt/truskawka/bazylia
  • Brzoskwinia „A la Melba”
  • Beza „A la Pavlova”
  • Rumowa babka z morelą
  • Kawa – orzech pekan „Dulce de leche”
  • Cytryna, mięta, róża, orzech laskowy

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący: 

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 
Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

Największe osiągnięcia:

  • Best Ukrainian Pastry chef 1st place 10/2015 Biscotti Lviv Ukraine
  • World chocolate masters 2nd place 03/2013 Barry Callebaut Istambul
  • Mondial des art sucres 3rd place 03/2010 DGF Paris
  • Executive Pastry Chef – Szef kuchni cukierniczej w La Maison Warszawa

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


Wypełnij Formularz aby już teraz zarezerwować dla siebie miejsce: