Uchylmy rąbka tajemnicy sztuki cukierniczej także tym najmłodszym.

W naszej Akademii nie zabraknie  warsztatów dla najmłodszych. Zapraszamy wszystkie dzieci, do zgłębiania tajemnic Małego Cukiernika.

Nauczymy:
Podstaw pracy z czekoladą / Łatwych przepisów na wypieki / Dekorowania ciast i ciasteczek / Na koniec zajęć każde dziecko w prezencie otrzyma słodki upominek oraz dyplom ukończenia.

Prowadzący: Igor ZaritskiySzacunkowy czas trwania: 3 godziny
Cena szkolenia jednodniowego: 60zł (brutto)Miejsce: Trzecie piętro sklepu Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

W programie znajdują się następujące receptury: 

  • Jajko czekoladowe
  • Pierniczki – króliczki

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia.

Prowadzący: 

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 
Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

Największe osiągnięcia: 

  • Best Ukrainian Pastry chef 1st place 10/2015 Biscotti Lviv Ukraine
  • World chocolate masters 2nd place 03/2013 Barry Callebaut Istambul
  • Mondial des art sucres 3rd place 03/2010 DGF Paris
  • Executive Pastry Chef – Szef kuchni cukierniczej w La Maison Warszawa

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu z

Weroniką Zaritską tel. +48 733 314 543