Warsztaty skierowane do osób chcących otworzyć punkt sprzedaży lodów gałkowych, początkujących i osób które już prowadzą lodziarnie.

Myślisz o otwarciu Lodziarni? A może już ją prowadzisz i chciałabyś poznać nowe receptury i smaki prawdziwych LODÓW RZEMIEŚLNICZYCH? Być może zastanawiasz się nad prowadzeniem sprzedaży LODÓW Z AUTOMATÓW? jeśli odpowiedź choć na jedno pytanie jest TAK, to nie zwlekaj i zapisz się już dziś na WARSZTATY LODOWE!

Prowadzący: Krzysztof SmoleńSzacunkowy czas trwania: 6 godzin, 10.00-16.00
Cena szkolenia jednodniowego: Szkolenia BezpłatneMiejsce: Drugie piętro sklepu Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

Program:

• Trendy w lodziarstwie, sezon 2019
• Wykorzystanie komponentów lodowych w cukiernictwie
• Wszystko czego potrzebujesz, aby otworzyć punkt z lodami
• Dobór maszyn oraz technologii przy produkcji lodów
• Komponenty do lodów: świderków, softów oraz mrożonego jogurtu
• Nieograniczone możliwości tworzenia nowych zaskakujących smaków
• Pytania do prowadzących oraz rozmowy indywidualne
• Dla zainteresowanych:
– świeże soki – sokowirówki
– smoothie – smaki
– automaty do lemoniady

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu z

Anną Cienkowską tel. 532 403 425 ; Weroniką Zaritską tel. +48 733 314 543


Wypełnij Formularz aby już teraz zarezerwować dla siebie miejsce: