Szkolenie łączące tradycyjne smaki i receptury z nowoczesną formą deseru w światowym cukiernictwie.Zapraszamy na szkolenie z laureatem światowego konkursu World Chocolate Masters Michałem Iwaniukiem. Pastry Chef w Czekolada Café w Airport Hotel Okęcie.

Nauczymy Cię przygotowywać małe desery na bazie lekkich musów,  różnych rodzajów biszkoptów czy chrupiących tekstur i owocowych środków. Do twojej dyspozycji będą nowoczesne narzędzia stworzone na potrzeby profesjonalistów oraz zawsze i najwyższej jakości składniki.

Tematem szkolenia są nowoczesne desery w wersji monoporcji. Każda z monoporcji to połączenie kilku receptur. Podczas dwudniowego szkolenia Uczestnicy nauczą się łączenia smaków i tekstur. Zaawansowanych technik tworzenia deserów w nowoczesnym cukiernictwie.

Prowadzący: Michał Iwaniuk Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 2-dniowego:
1200zł (brutto)
Miejsce: Drugie piętro sklepu Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

Program obejmuje monoporcje wg. 6 receptur: Tarty

  • Rokitnik
  • Biała czekolada
  • Macadamia
  • Mango
  • Marakuja
  • Solony orzech arachidowy

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


To wydarzenie już się odbyło. Poinformuj nas jeśli jesteś zainteresowany/a podobnymi szkoleniami wypełniając poniższą ankietę.