Poznajmy tajniki przygotowywania pięknych, a przede wszystkim, pysznych tortów od mistrza cukiernictwa – Macieja Wiśniewskiego.

Doskonalił swoje umiejętności cukiernicze w Europejskiej Szkole Mistrzów imienia Wojciecha Kandulskiego oraz w Akademii Czekolady Callebaut. Jest ambasadorem
marki Cacao Barry W firmie rodzinnej pełni ważną funkcję odpowiedzialności za dział cukierniczy. Produkuje ciasta, nowoczesne desery, mono-porcje, makaroniki, praliny i rzeźby z czekolady.

Prowadzący: Maciej Wiśniewski Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 2-dniowego:
1200zł (brutto)
Miejsce: Drugie piętro sklepu Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

Poznacie receptury:

  • Kokos mango marakuja
  • Orzech laskowy whysky
  • Banan orzech
  • Karmel figa
  • Pistacja kawa morela
  • Jogurt truskawka 

Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


Wypełnij Formularz aby już teraz zarezerwować dla siebie miejsce: