
Ciasto Kruche z Igorem Zaritskim
Jakiej mąki najlepiej użyć do kruchego ciasta? Czy niezbędne są do niego jaja, i jak kluczową rolę spełnia w przygotowywaniu tego typu ciasta czas? Jak zrobić tarte na słodko i na słono? Wszystkiego dowiecie się na szkoleniu w dużej i nowocześnie wyposażonej szkole cukierniczej. Zapraszamy.
Program szkolenia:
- Quiche Lorraine: tarta na bazie słonego kruchego ciasta z łososiem, szpinakiem i serem mozzarella
- Tarte au Flan: tarta na bazie kruchego ciasta z pistacjowo-waniliowym budyniem
- Tarte au Pomme: jabłkowa tarta z kremem frangipane i cynamonem
- Tarte au Poireau: tarta groszkowa z kremem frangipane i anyżem
- Tarte aux Fruits: tarta owocowa na bazie kremu frangipane z cytrynowym zestem i mandarynkowym żelem.
- Ciasteczka kruche z truskawkową konfiturą
- Ciasteczka z słonym karmelem i orzechową pastą
- Ciasteczka daktylowe z sezamem
Podczas szkolenia zapewniamy:
- Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
- Surowce
- Napoje, kawa, lunch
- Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
- Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Prowadzący:
Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.

„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043
Wypełnij Formularz aby już teraz zarezerwować dla siebie miejsce: