Francuskie Makaroniki

Jak wykonać perfekcyjnie te pozornie proste słodkie ciastko przyrządzone z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów.

Nauczymy Cię przygotowywać odmiany migdałowych ciastek na bazie bezy francuskiej i włoskiej. Poznasz metody przygotowywania Ganache, Coulis, Kremów. Nabędziesz także wiedzę o dekorowaniu i warunkach przechowywania produktów.

W programie znajdą się następujące receptury:

  • Malina, ciemna czekolada
  • Kokos, marakuja
  • Wiśnia, pistacja
  • Chałwa, rabarbar
  • Orzech laskowy, słony karmel
  • Cytryna, yuzu

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881 053 043


Wypełnij Formularz aby już teraz zarezerwować dla siebie miejsce:

Data

16 Sty 2020

Czas

09:00 - 17:00

Koszt

650 zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria