Szkolenie Online – Monoporcja Cytryna na tarcie

Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Beza Orzechowa – otrzymujesz dostęp do Nagrania z dnia 15.07.20

Kupując Szkolenie cukiernicze on-line Monoporcja Cytryna na tarcie otrzymujesz dostę do Nagrania z dnia 29.04.20

Do pojęcia monoporcja zdążyliśmy się już przyzwyczaić. Ciastko, jako pojedynczy deser, wykonany według nowoczesnej sztuki cukierniczej.

Może mieć różne kształty, a cechą łączącą jest różnorodność i mnogość receptur kryjących się w jednym przepisie.

Do najbardziej efektownych deserów tego rodzaju zaliczają się ciastka w kształcie owoców. Swym wyglądem kuszą oko, a smakiem rozpieszczają podniebienie idealnym balansem pomiędzy słodyczą, a świeżością owocowych nut.

Kurs Monoporcja na Tarcie obejmuje przygotowanie:

  •          Ciasta kruchego na tartę.
  •          Kremu franżypan
  •          Kremu cytrynowego
  •          Cytrynowego konfi
  •          Zamszu czekoladowego


Podczas szkolenia poznasz

  •          Techniki pracy z formami silikonowymi.
  •          Pracę z teksturami.
  •          Łączenie smaków.
  •          Metody dekorowania.
  •          Organizacja pracy z kilkoma recepturami.

Kurs on-line prowadzi Igor Zaritskiy oraz zespół Sempre

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży

WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Warsaw Academy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.

Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA

Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosić o dołączenie na FB klikając w poniższy link

WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl

Po szkoleniu zapewniamy:

  • dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
  • wsparcie trenerskie

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881 053 043


Data

29 Kwi 2020

Czas

11:00 - 14:00

Koszt

35zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria