Szkolenie Online – Pralinki

Trufle. Pralinka z formy. Pralinka cięta.

Poznamy metody temperowania czekolady. Praca z ganaszami, tworzenie czekoladowych korpusików, oblewanie pralinek, dekorowanie. Przygotujemy:

  • Klasyczna trufla z koniakiem w kakao pudrze.
  • Pistacjowa pralinka z formy.
  • Cięta pralinka o smaku „Mango Marakuja Wanilia”

Podczas szkolenia odpowiadamy na wszystkie wasze pytania związane z czekoladą 🙂

Kurs on-line prowadzi Igor Zaritskiy oraz zespół Sempre

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży

WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Warsaw Academy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.

Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA

Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
Recepturę wraz z listą produktów do przepisów
Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosić o dołączenie na FB klikając w poniższy link

WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA
JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl

Po szkoleniu zapewniamy:

  • dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
  • wsparcie trenerskie

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881 053 043


Data

03 Cze 2020

Czas

11:00 - 14:00

Koszt

35zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria