Dekoracje Bożonarodzeniowe z Igorem Zaritskim
Poczuj się pewnie, gdy zbliża się czas najważniejszych, rodzinnych świąt. Czy zajmujesz się przygotowywaniem deserów profesjonalnie, czy też wyłącznie dla najbliższych, zadbaj aby każdy z nich zachwycał nie tylko podniebienie, ale także wzrok. Pomoże Ci w tym kilka kulinarnych technik w dekorowaniu Bożonarodzeniowych deserów.
W programie znajdą się następujące receptury:
Podczas szkolenia zapewniamy:
- Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
- Surowce
- Napoje, kawa, lunch
- Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
- Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Oprócz tego zrobimy choinki z czekolady i sporo różnych dekoracji: Bombki, sanie, płatki śniegu z czekolady, bałwany.
Prowadzący:
Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
lub tel. 881 053 043
Wypełnij Formularz aby już teraz zarezerwować dla siebie miejsce: