Home Szkolenia Cukiernicze Szkolenie Online – Cukiernictwo Restauracyjne – Desery na Talerzu z Maciejem Rosińskim

Szkolenie Online – Cukiernictwo Restauracyjne – Desery na Talerzu z Maciejem Rosińskim

Wznieś się na wyżyny współczesnego cukiernictwa. Jeśli chcesz poznać sztukę przez duże „SZ” tworzenia i komponowania deserów w oparciu o nowoczesne dodatki funkcjonalne w technologii spożywczej, jakie oferuję hiszpańska  firma Sosa to jest to właśnie szkolenie do Ciebie.

1 przepis i aż 6 receptur z zastosowaniem nowoczesnych technik i komponowania składników, w perfekcyjnym zbalansowaniu smaków, zmiennością tekstur i wyglądem przykuwającym oko – kunszt  cukierniczy na talerzu, którego nie może zabraknąć w wyróżniających się jakością miejscach.

Zapraszamy na szkolenie podczas którego zostanie przygotowany deser na talerzu:

1.   SZAMPAN / TRUSKAWKI / WANILIA obejmuje receptury:

a.   Mus szampańki

b.   Kruszonka aromatyzowana z kulką cytrynową

c.   Espuma (pianka z syfonu) truskawkowa na bazie maślanki i pudru z buraka

d.   Papier truskawkowy

e.   Krem na bazie białej czekolady aromatyzowany skórką z limonki

f.    Gładki sorbet z limonki


Maciej Rosiński – Wielokrotnie nagradzany, doskonały kucharz i cukiernik

Ambasador marki Callebaut. Reprezentując Polskę zdobył brązowy medal na Marco Polo Cup w Szanghaju. W roku 2016 był trenerem Narodowej Reprezentacji Polski Juniorów w zakresie wyrobów cukierniczych i deserów. Zdobywca dwóch czapek Gault&Millau, a także osoba nominowana w kategorii Szef Jutra. Wyróżniony tytułem Szefa Roku 2016 oraz Ambasadora Łódzkiej Gastronomii 2017 w Łódzkich Nagrodach Kulinarnych.  Wielokrotny Juror w konkursach kulinarnych i cukierniczych. Szkoleniowiec w WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS

DLA OSÓB KTÓRE WYKUPIŁY SZKOLENIE ON-LINE Z MACIEJEM ROSIŃSKIM 

WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.  

Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA

Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)

UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosic o dołączenie na FB klikając w poniższy link

FB XXX

WARUNKIEM POPRAWNEJ REJESTRACJI JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA  

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

Po szkoleniu zapewniamy:

  • dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
  • wsparcie trenerskie

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881 053 043

ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:

Joanna Olszewska tel. 601 27 36 37


Date

16 Oct 2021

Time

10:00 - 13:30

Cost

49zł (brutto)

Location

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Category