Nasze Szkolenia w Ruchu

  • Relacja z szkolenia cukierniczego Michał Iwaniuk - Wege Desery

  • Relacja z szkolenia cukierniczego Michał Iwaniuk - Torty

  • Relacja z szkolenia cukierniczego Igor Zaritskyi - Eklery

  • Relacja z szkolenia cukierniczego Igor Zaritskyi - Nowoczesne Ciasta Świąteczne

  • Relacja z szkolenia cukierniczego Maciej Wiśniewski - Monoporcje

  • Relacja z szkolenia cukierniczego Maciej Wiśniewski - Słodki Stół w Stylu Glamour

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Intro

  • Relacja z szkolenia cukierniczego Igor Zaritskyi - Makaroniki

  • Relacja z szkolenia cukierniczego Igor Zaritskyi - Walentynki

  • Relacja z szkolenia cukierniczego Igor Zaritskyi - Croissanty

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Wielkanocne Baby i Dekoracje

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Makaroniki

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Beza

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts Ciasta Bankietowe

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Croissanty

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Croquembouche

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Rzeźba

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Jak Przygotować Bezę Owocową

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Draże

  • Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Monoporcje

  • Warsaw Academy of Pastry Arts Mistrzowskie Torty