
6 Serników w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze z Krystianem Sak
Zapraszamy na jednodniowe szkolenie cukiernicze z młodym i niezwykle ambitnym Krystianem Sak
Wszystko o sernikach
Odkryj sztukę tworzenia doskonałych serników dzięki naszemu szkoleniu w Warsaw Academy of Pastry Arts. To szkolenie jest jednym z naszych nowych pomysłów, jednak nie zabraknie w nim bogactwa informacji, teorii, technik, oraz oczywiście – słodyczy. Sześć przepisów na różne rodzaje serników, bardziej wytrawnych, jak i słodkich, pieczonych i niepieczonych, wraz z pysznymi dodatkami. Po tym szkoleniu, będziesz mógł zrobić sernik o dowolnym smaku!












W programie znajdą się następujące receptury:
- Sernik pistacja, chrupka Dubajska, malina
- Sernik baskijski karmel/pecan
- Sernik camemberte z morelą
- Sernik Matcha
- Sernik yuzu/mandarynka
- Sernik Lotus
Podczas szkolenia zapewniamy:
- Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
- Surowce
- Napoje, kawa, lunch
- Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
- Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Szczegóły szkolenia
- Szkolenie odbywa się na drugim piętrze budynku Sempre (zobacz jak dojechać) – Pruszków, Wiejska 13A, w wyposażonej w potrzebny sprzęt i wszystkie materiały, przestronnej, sali.
- Zapewniamy parking, wszelkie surowce, kawę i lunch, dyplom potwierdzający udział w szkoleniu, rabat na zakupy w sklepie Sempre i fotorelacje z szkolenia.
- Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje
- Wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą. Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.
Prowadzący szkolenie:

Krystian Sak – Jego zainteresowanie gastronomią zaczęło się we wczesnych dniach szkoły, gdzie wybrał kierunek: technikum żywienia. Jednak szybko odkrył, że jego prawdziwą pasją jest cukiernictwo i postanowił podążać tą ścieżką.
Miał okazję pracować u boku doświadczonych cukierników w ekskluzywnym Hotelu Warszawa, gdzie nie tylko doskonalił swoje umiejętności, ale także zdobywał nowe inspiracje od klientów o wysokich wymaganiach.
Uczestniczył w różnorodnych konkursach, które pomagały mu rozwijać umiejętności i poszerzać wiedzę. Każda nowa wygrana i sukces dodawały motywacji do dalszego doskonalenia się w tej dziedzinie.
- 2019- 2 miejsce Worldskills Poland
- 2020- 3 miejsce Expo Sweet
- 2022- 1 miejsce Mistrzostwa Polski na Pralinę
- 2023- 2 miejsce Debic Pastry Cup
Nasze Opinie:
Dołącz do naszego kursu, warsztatu cukierniczego i odkryj radość tworzenia wyjątkowych deserów! Wypełnij formularz, wyślij, i zarezerwuj miejsce rozpoczynając swoją słodką przygodę. Po szkoleniu otrzymasz certyfikat potwierdzający Twoje nowe umiejętności.
Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl
