Home Szkolenia Cukiernicze 6 Monoporcji w świątecznym wydaniu – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim

6 Monoporcji w świątecznym wydaniu – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim

Zapraszamy na Świąteczne szkolenie z przygotowania 6 świątecznych Monoporcji o specjalnych kształtach nawiązujących do święta Bożego Narodzenia, oraz zawierających w sobie nutki smaków które przywołają wspomnienia z tradycyjnych kuchni naszych rodzinnych domów.

Na tym jednodniowym szkoleniu cukierniczym, na którym przygotujemy sześć deserków. Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez przedświątecznego stresu! Nauczysz się jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem. A wszystko to pod czujnym okiem naszego mistrza cukiernictwa, w wygodnej i dużej przestrzeni, oraz przy użyciu sprzętu czołowych firm gastronomicznych.

Na szkoleniu

Zadbamy o świetną atmosferę, dobrą kawę oraz lunch, tak aby nikomu nie zabrakło energii. Wieloskładnikowe receptury, łączące mnogość smaków i tekstur w jednym przepisie przygotujesz w oparciu o najlepsze składniki oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.

W programie znajdą się następujące monoporcje:

  • Pomarańcza-Piernik-Karmel
  • Kokos-Mango-Yuzu-Liczi
  • Mak-Jabłko-Miód-Cynamon
  • Śliwka-Czekolada-Grzaniec
  • Grejpfrut
  • Baba-rum-Ananas-Wanilia

Program obejmuje:

  • Metody dekorowania
  • Praca z teksturami
  • Łączenie smaków
  • Techniki przygotowywania
  • Metody przechowywanie

Szczegóły szkolenia

Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.

Prowadzący szkelenie:

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Wypełnij formularz aby zerezerwować odpowiadający Ci termin:

Data

09 gru 2021

Czas

09:00 - 19:00

Koszt

650zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria