Home Szkolenia Cukiernicze Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem
Bezpłatne Szkolenia Lodowe - Warsaw Academy of Pastry Arts

Podstawy Produkcji Lodów Rzemieślniczych z Krzysztofem Smoleniem

Chcemy zaprosić Was na szkolenie, które otworzy dostęp do wiedzy na temat produkcji lodów rzemieślniczych.

Warsztaty Lodowe to doskonała okazja dla osób chcących dopiero rozpocząć swoją przygodę w biznesie lodowym, jak również tych, którzy już w nim są i wiedzą, że trzeba być na bieżąco z trendami i nowościami w tej branży. To intensywne szkolenie cukiernicze z zastosowaniem nowoczesnych sprzętów, oraz metod pracy.

Czego dowiesz się na szkoleniu:

• omówienie maszyn do produkcji lodów gałkowych
• jak dobrać sprzęt
• surowce do produkcji lodów
• produkcja lodów gałkowych
• alternatywne metody i technologie przy produkcji lodów
• (porównanie maszyny 2 w 1 vs pasteryzator i frezer osobno)
• mieszanki na zimno, receptury zimowe
• omówienie i produkcja lodów wegańskich, bezglutenowych, dla diabetyków
• kalkulacja
• nowoczesne smaki

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Krzysztof Smoleń

Krzysztof Smoleń – Utalentowany technolog, na co dzień doradzający klientom w firmie Sempre, z doskonałą i rozległą wiedza na temat produkcji lodów rzemieślniczych, technik prezentacji, smaków oraz dekoracji. Pomógł przy uruchomieniu ponad stu produkcji lodów w Polsce i Europie. Autor wielu receptur, które przyjęły się na stałe w ofercie lodziarni.


Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

*Kwotę wpłaconą za udział w szkoleniu można odliczyć przy pierwszym zatowarowaniu za zakupione półprodukty i sprzęt w sklepie Sempre, o wartości minimum
3500zł.

Istnieje możliwość szkoleń indywidualnych po wcześniejszym kontakcie. Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


Wypełnij Formularz aby wybrać odpowiadający Ci termin oraz zarezerwować miejsce:

Data

16 lut 2022

Czas

10:00 - 15:00

Koszt

600zł (*Rekompensata przy pierwszym zatowarowaniu)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria