Home Szkolenia Cukiernicze Dzień Otwarty z firmą Ravifruit w Warsaw Academy of Pastry Arts
Dzień Otwarty z firmą Ravifruit w Warsaw Academy of Pastry Arts

Dzień Otwarty z firmą Ravifruit w Warsaw Academy of Pastry Arts

Zapraszamy na wyjątkowe, bezpłatne szkolenie demonstracyjne z udziałem Jean-François Devineau, Global Ravifruit Pastry Chef i Ambasadora marki Ravifruit – światowego lidera w produkcji wysokiej jakości puree owocowych

Prowadzący szkelenie:

Ambassador  Silikomart Professional i Chocolate Cacao Barry
Jean-François Devineau to mistrz cukiernictwa z ponad 30-letnim doświadczeniem. Od 1994 roku związany z Ravifruit – marką, znaną w ponad 100 krajach. Jest również założycielem globalnej społeczności cukierników Pastry Chefs Around the World, zrzeszającej ponad 30 000 członków z 80 krajów.

Na szkoleniu

W trakcie pokazu Jean-François zaprezentuje nowoczesne zastosowanie puree owocowych Ravifruit w kartonikach (Ambient Purees) w recepturach takich jak:

Wykonamy:

  • Torty lodowe – warstwowe, efektowne i idealnie schłodzone
  • Tarty z sorbetem i owocami – kruche spody z lekkim, owocowym nadzieniem
  • Sernik – puszysty, kremowy, z nutą cytrusowej świeżości
  • Orzeźwiające granity – mrożone napoje deserowe na bazie owoców

Wybierz dogodny termin:

  • 3 czerwca (wtorek):
  • 10:30 – 11:00 | Rejestracja, kawa, przywitanie
  • 11:00 – 15:00 | Szkolenie demonstracyjne
  • 4 czerwca (środa):
  • 09:00 – 09:30 | Rejestracja, kawa, przywitanie
  • 09:30 – 13:30 | Szkolenie demonstracyjne

Liczba miejsc ograniczona – obowiązuje wcześniejsza rejestracja

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Wypełnij formularz aby zarezerwować odpowiadający Ci termin:

Data

03 cze 2025

Czas

10:30 - 13:30

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria