
Dzień Otwarty z firmą Ravifruit w Warsaw Academy of Pastry Arts
Zapraszamy na wyjątkowe, bezpłatne szkolenie demonstracyjne z udziałem Jean-François Devineau, Global Ravifruit Pastry Chef i Ambasadora marki Ravifruit – światowego lidera w produkcji wysokiej jakości puree owocowych
Prowadzący szkelenie:
Ambassador Silikomart Professional i Chocolate Cacao Barry
Jean-François Devineau to mistrz cukiernictwa z ponad 30-letnim doświadczeniem. Od 1994 roku związany z Ravifruit – marką, znaną w ponad 100 krajach. Jest również założycielem globalnej społeczności cukierników Pastry Chefs Around the World, zrzeszającej ponad 30 000 członków z 80 krajów.












Na szkoleniu
W trakcie pokazu Jean-François zaprezentuje nowoczesne zastosowanie puree owocowych Ravifruit w kartonikach (Ambient Purees) w recepturach takich jak:
Wykonamy:
- Torty lodowe – warstwowe, efektowne i idealnie schłodzone
- Tarty z sorbetem i owocami – kruche spody z lekkim, owocowym nadzieniem
- Sernik – puszysty, kremowy, z nutą cytrusowej świeżości
- Orzeźwiające granity – mrożone napoje deserowe na bazie owoców
Wybierz dogodny termin:
- 3 czerwca (wtorek):
- 10:30 – 11:00 | Rejestracja, kawa, przywitanie
- 11:00 – 15:00 | Szkolenie demonstracyjne
- 4 czerwca (środa):
- 09:00 – 09:30 | Rejestracja, kawa, przywitanie
- 09:30 – 13:30 | Szkolenie demonstracyjne
Liczba miejsc ograniczona – obowiązuje wcześniejsza rejestracja
Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Wypełnij formularz aby zarezerwować odpowiadający Ci termin: