Home Szkolenia Cukiernicze Szkolenie Online – Tort Opera z Igorem Zaritskim
Szkoła Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts Szkolenia Cukiernicze Ciasta Bankietowe

Szkolenie Online – Tort Opera z Igorem Zaritskim

Tort Opera – to światowej sławny francuski klasyk. Powstał w 1954 roku w słynnej cukierni Dalloyau, a nazwano go na cześć paryskiej Opéra Garnier. Jego twórcą jest Charles Garnier.

Tort o bardzo intensywnym w smaku, czekoladowo – kawowym. Sekret przekładańca tkwi w delikatnym biszkopcie migdałowym i czekoladzie. Elegancki, ponadczasowy – doskonały na przyjęcia i bankiety, może być wizytówką cukiernika.

Podczas szkolenia przygotujemy:

  • Ciasto Opera (30×40)

    – Migdałowy biszkopt
    – Czekoladowy ganache
    – Maślano-kawowy krem
    – Czekoladowa glazura
    – Dekoracja z jadalnego złota

Omówimy każdą z nich pokazując przykładowe sposoby zastosowania.

Prowadzący:

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 
Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.

Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA

Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)

UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosić o dołączenie na FB klikając w poniższy link:

WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/527992185045603/

WARUNKIEMPRZYJĘCIA DO GRUPY JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA  

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

Po szkoleniu zapewniamy:

  • dostęp do nagrania przez minimum kolejnych 6 miesięcy
  • wsparcie trenerskie

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881 053 043


Data

10 cze 2021

Czas

09:00 - 11:30

Koszt

35zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria