Home Szkolenia Cukiernicze Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem
Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem

Lodowe Torty z Igorem Zaritskim i Krzysztofem Smoleniem

Mistrzostwo zobowiązuje. Poszliśmy o krok dalej i chcemy zaprosić Was na szkolenia w przygotowywaniu wyjątkowych tortów lodowych. których podstawą są lody przygotowane przez znanego technologa Krzysztofa Smolenia. Jesteśmy pewni, że szkolenie będzie połączeniem naszych największych umiejętności: produkcji naturalnych lodów rzemieślniczych oraz tworzenia artystycznych tortów z wykorzystaniem chrupiących spodów, polew oraz czekoladowych dekoracji.

Zapraszamy na intensywne szkolenie z zastosowaniem nowoczesnych metod pracy.

W programie znajdują się następujące receptury:

Torty:

  • Czekoladowy z orzechem laskowym i ciasteczkami Oreo (lody czekoladowe, lody orzechowe, czekoladowy biszkopt, słony karmel)
  • Pistacjowy z truskawkami (lody pistacjowe, sorbet truskawkowy, pistacjowy chrupiący spód oraz biszkopt, truskawkowa polewa)
  • Jogurtowo-malinowy z migdałem (lody jogurtowe, sorbet malinowy, migdałowy chrupiący spód oraz biszkopt, polewa malinowa)
  • Marakuja, mango, kokos (lody kokosowe, sorbet mango/marakuja, biszkopt kokosowy, polewa marakuja)

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Broszura z recepturami
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży
Krzysztof Smoleń

Krzysztof Smoleń – Utalentowany technolog, na co dzień doradzający klientom w firmie Sempre, z doskonałą i rozległą wiedza na temat produkcji lodów rzemieślniczych, technik prezentacji, smaków oraz dekoracji. Pomógł przy uruchomieniu ponad stu produkcji lodów w Polsce i Europie. Autor wielu receptur, które przyjęły się na stałe w ofercie lodziarni.


Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


Wypełnij Formularz aby wybrać jeden z dostępnych terminów, oraz zarezerwować miejsce:

Data

23 mar 2023

Czas

09:00 - 18:00

Koszt

900 zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria