Home Szkolenia Cukiernicze Torty & Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem
Torty & Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem

Torty & Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem

Zapraszamy na dwudniowe szkolenie cukiernicze z laureatem światowego konkursu World Chocolate Masters Michałem Iwaniukiem. Pastry Chef w Czekolada Café w Airport Hotel Okęcie.

Na tym szkoleniu cukierniczym powiększysz swoją wiedzę, umiejętności i pewność w zakresie przygotowywania ekskluzywnych i zachwycających, kolorem oraz smakiem, ciast oraz monoporcji. Pod czujnym okiem jednego z najlepszych światowych cukierników nauczysz się sześciu receptur.

Na szkoleniu

Zadbamy o świetną atmosferę, dobrą kawę oraz lunch, tak aby nikomu nie zabrakło energii. Wieloskładnikowe receptury, łączące mnogość smaków i tekstur w jednym przepisie przygotujesz w oparciu o najlepsze składniki oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.

Doświadczenie

To nie pierwsze nasze szkolenie podejmujące ten temat. Świadectwo tego znajdziesz w poniższej galerii prezentującej desery wykonane przez naszych uczestników, oraz w wielu opiniach o Warsaw Academy of Pastry Arts na naszej stronie Facebook

Szczegóły szkolenia

Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 1000, szkolenie zakończy się około godziny 1800, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.

Przygotujemy:

  • HOT RED
  • LOVERS- PISTACJE I MALINA
  • BRZOSKWINIA / MIĘTA /GRUSZKA
  • PISTACHIO PARIS BREST
  • POMARAŃCZE I FIGI
  • TARTA CZEKOLADOWA BELLA PROVANCE
  • TIRAMISU DRY CAKE

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący szkelenie:

Michał Iwaniuk, cukiernik od ponad 20 lat, Kreatywny Szef w Belvedere Catering. Ambasador marki Cacao Barry. Finalista konkursu World Chocolate Masters 2018 w Paryżu. Jest laureatem I edycji mistrzostw cukierniczych Best Pastry Chef. Zajął pierwsze miejsce w konkursie kreatywnego deseru na talerzu Master Chellenge by Scholler.

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Wypełnij formularz aby zarezerwować odpowiadający Ci termin:

Data

20 kwi 2024

Czas

10:00 - 18:00

Koszt

1900 zł

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A