
Torty & Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem
Zapraszamy na dwudniowe szkolenie cukiernicze z laureatem światowego konkursu World Chocolate Masters Michałem Iwaniukiem. Pastry Chef w Czekolada Café w Airport Hotel Okęcie.
Na tym szkoleniu cukierniczym powiększysz swoją wiedzę, umiejętności i pewność w zakresie przygotowywania ekskluzywnych i zachwycających, kolorem oraz smakiem, ciast oraz monoporcji. Pod czujnym okiem jednego z najlepszych światowych cukierników nauczysz się sześciu receptur.
Torty:
- Jabłko-Jogurt-Cynamon
- Pistacja-Malina -Marakuja
- Orzech Włoski-Figa
Monoporcje:
- Kasztan-Morela-Pomarańcza
- Orzech Laskowy -Karmel
- Limonka-Mięta-Awokado
Podczas szkolenia zapewniamy:
- Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
- Surowce
- Napoje, kawa, lunch
- Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
- Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Prowadzący: Michał Iwaniuk

Michał Iwaniuk, cukiernik od ponad 20 lat, Szef Kreatywny w Café w Airport Hotel Okęcie. Ambasador marki Cacao Barry. Finalista konkursu World Chocolate Masters 2018 w Paryżu. Jest laureatem I edycji mistrzostw cukierniczych Best Pastry Chef. Zajął pierwsze miejsce w konkursie kreatywnego deseru na talerzu Master Chellenge by Scholler,
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Wypełnij Formularz aby wybrać jeden z dostępnych terminów, oraz zarezerwować miejsce: