
Słodkie Walentynki z Igorem Zaritskim – Monoporcje, Torciki, Mini Słodycze
Każdy z nas słyszał, że droga do serca ukochanej osoby wiedzie przez żołądek, jeśli pragniesz nauczyć się jak przygotowywać cukiernicze arcydzieła dla zakochanych i nie tylko, nie przegap tego wydarzenia.
Zapraszamy na intensywne szkolenie, z zastosowaniem nowoczesnych metod pracy, zarówno dla pasjonatów jak i zawodowców. To jedyne szkolenie na których poznasz techniki wykonywania Makaroników, Monoporcji, Pralin a nawet Tortów.
















W programie znajdują się następujące receptury:
Monoporcje:
- Wiśnia-Jogurt
- Malina-Pistacja
- Truskawka-Wanilia
- Mango-Kokos
- Ananas-Liczi
Torty:
- Ciemna czekolada-Czerwona porzeczka-Orzech laskowy
- Karmelowa czekolada-Gruszka-Migdal
Pralinki :
- Cytryna-Yuzu
- Mango-Marakuja
Makaroniki:
- Truskawka-Pistacja
Dekoracja czekoladowa w stylu Św. Walentego.
Szczegóły szkolenia
- Szkolenie odbywa się na drugim piętrze budynku Sempre (zobacz jak dojechać) – Pruszków, Wiejska 13A, w wyposażonej w potrzebny sprzęt i wszystkie materiały, przestronnej, sali.
- Zapewniamy parking, wszelkie surowce, kawę i lunch, dyplom potwierdzający udział w szkoleniu, rabat na zakupy w sklepie Sempre i fotorelacje z szkolenia.
- Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje
- Wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą. Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.
Prowadzący szkolenie:

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.
Nasze Opinie:
Dołącz do naszego kursu, warsztatu cukierniczego i odkryj radość tworzenia wyjątkowych deserów! Wypełnij formularz, wyślij, i zarezerwuj miejsce rozpoczynając swoją słodką przygodę. Po szkoleniu otrzymasz certyfikat potwierdzający Twoje nowe umiejętności.
Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl
