Home Szkolenia Cukiernicze Słodkie Walentynki z Igorem Zaritskim – Monoporcje, Torciki, Mini Słodycze
Słodkie Walentynki z Igorem Zaritskim – Monoporcje, Torciki, Mini Słodycze

Słodkie Walentynki z Igorem Zaritskim – Monoporcje, Torciki, Mini Słodycze

Każdy z nas słyszał, że droga do serca ukochanej osoby wiedzie przez żołądek, jeśli pragniesz nauczyć się jak przygotowywać cukiernicze arcydzieła dla zakochanych i nie tylko, nie przegap tego wydarzenia.

Zapraszamy na intensywne szkolenie, z zastosowaniem nowoczesnych metod pracy, zarówno dla pasjonatów jak i zawodowców. To jedyne szkolenie na których poznasz techniki wykonywania Makaroników, Monoporcji, Pralin a nawet Tortów.

Na szkoleniu

Zadbamy o świetną atmosferę, dobrą kawę oraz lunch, tak aby nikomu nie zabrakło energii. Wieloskładnikowe receptury, łączące mnogość smaków i tekstur w jednym przepisie przygotujesz w oparciu o najlepsze składniki oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.

W programie znajdują się następujące receptury: 

Monoporcje:

  • Wiśnia-Jogurt
  • Malina-Pistacja
  • Truskawka-Wanilia
  • Mango-Kokos
  • Ananas-Liczi

Torty:

  • Ciemna czekolada-Czerwona porzeczka-Orzech laskowy
  • Karmelowa czekolada-Gruszka-Migdal

Pralinki :

  • Cytryna-Yuzu
  • Mango-Marakuja

Makaroniki:

  • Truskawka-Pistacja

Dekoracja czekoladowa w stylu Św. Walentego. 

Podczas szkolenia zapewniamy:

Szczegóły szkolenia

Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.

Prowadzący szkelenie:

Akademia Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Igor Zaritskiy

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Data

16 sty 2023 - 17 sty 2023

Czas

10:00 - 19:00

Koszt

1700 zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria