
Słodkie Walentynki z Igorem Zaritskim – Monoporcje, Torciki, Mini Słodycze
Każdy z nas słyszał, że droga do serca ukochanej osoby wiedzie przez żołądek, jeśli pragniesz nauczyć się jak przygotowywać cukiernicze arcydzieła dla zakochanych i nie tylko, nie przegap tego wydarzenia.
Zapraszamy na intensywne szkolenie, z zastosowaniem nowoczesnych metod pracy, zarówno dla pasjonatów jak i zawodowców. To jedyne szkolenie na których poznasz techniki wykonywania Makaroników, Monoporcji, Pralin a nawet Tortów.
Na szkoleniu
Zadbamy o świetną atmosferę, dobrą kawę oraz lunch, tak aby nikomu nie zabrakło energii. Wieloskładnikowe receptury, łączące mnogość smaków i tekstur w jednym przepisie przygotujesz w oparciu o najlepsze składniki oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.
Doświadczenie
To nie pierwsze nasze szkolenie. W naszej ofercie znajdziesz bogactwo różnych tematów, oraz wybór nauczycieli według Twoich preferencji. Świadectwo tego znajdziesz na naszej stronie Facebook














W programie znajdują się następujące receptury:
Monoporcje:
- Wiśnia-Jogurt
- Malina-Pistacja
- Truskawka-Wanilia
- Mango-Kokos
- Ananas-Liczi
Torty:
- Ciemna czekolada-Czerwona porzeczka-Orzech laskowy
- Karmelowa czekolada-Gruszka-Migdal
Pralinki :
- Cytryna-Yuzu
- Mango-Marakuja
Makaroniki:
- Truskawka-Pistacja
Dekoracja czekoladowa w stylu Św. Walentego.
Podczas szkolenia zapewniamy:
- Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
- Surowce
- Napoje, kawa, lunch
- Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
- Broszura z recepturami
- Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Szczegóły szkolenia
Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.
Prowadzący szkelenie:

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.
Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Wypełnij formularz aby zarezerwować odpowiadający Ci termin: