Innowacyjne metody zdobienia wykorzystywane w cukiernictwie i piekarnictwie – prowadzący Ambasador marki Modecor Wiesław Kucia

Z wykształcenia jest piekarzem, specjalizuje się w piekarstwie artystycznym. Swoją wiedzę ugruntował studiując Technologię Żywności i Żywienie Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie. Był wielokrotnym uczestnikiem i laureatem krajowych i międzynarodowych konkursów w piekarstwie artystycznym. Jest współautorem i wydawcą multimedialnych materiałów szkoleniowych dla piekarzy „Technologia Piekarstwa”. Jest stałym gościem Strefy Mistrza Branży jako specjalista od wypieków artystycznych. Jego pasją oprócz piekarstwa jest dekorowaniem tortów, praca z czekoladą i praliny.

Prowadzący: Wiesław Kucia Szacunkowy czas trwania: 10 lub 11 CZERWCA 9.00-12.00 lub 13.00-16.00
Cena szkolenia jednodniowego:
369zł (brutto)
Miejsce: Drugie piętro sklepu Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

Przygotujemy m. in: 

  • Decoupage na masie cukrowej
  • popękana złota lub srebrna struktura na masie cukrowej
  • wykorzystanie plotera do tworzenia niepowtarzalnych dekoracji
  • transfer nadruku folii transferowej na izomalt
  • wykorzystanie waflowej personalizacji na pieczywo
  • Modecor Master Cake „wprowadzenie”

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii

Zdjęcia pochodzą z strony http://www.kucia.com.pl/

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa jest zakupy produktów firmy Modecor do dnia szkolenia o równowartości 369 zł lub zakup szkolenia z możliwością wymiany na produkty MODECOR w terminie 3 miesięcy od daty szkolenia!

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


Wypełnij Formularz aby już teraz zarezerwować dla siebie miejsce: