Tarta z crème patissière i owocami to jest wspaniały deser oraz klasyka kuchni francuskiej. Ciasto jest proste, szybkie i pyszne. Szczególnie smaczne jest właśnie o tej porze
roku, kiedy mamy dostęp do świeżych sezonowych owoców.
Tarty – rodzaj wypieku składającego się z kruchego, drożdżowego lub francuskiego ciasta i nadzienia, które może być zarówno słodkie, jak i wytrawne.
Słyną z łatwości i szybkości przygotowania. . My skupimy się oczywiście na tych słodkich.
Prowadzący: Igor Zaritskiy | Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch |
Cena szkolenia 2-dniowego: 1200zł (brutto) | Miejsce: Drugie piętro sklepu Sempre, Pruszków, Wiejska 13A |
W programie znajdują się następujące receptury:
- Cytryna
- Gruszka
- Jabłko
- Wiśnia
- Figa
- Morela
- Truskawka
- Tarty owocowe
Podczas szkolenia zapewniamy:
- Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
- Surowce
- Napoje, kawa, lunch
- Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
- 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Prowadzący:

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony!
Mówi o sobie:
„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Największe osiągnięcia:
- Best Ukrainian Pastry chef 1st place 10/2015 Biscotti Lviv Ukraine
- World chocolate masters 2nd place 03/2013 Barry Callebaut Istambul
- Mondial des art sucres 3rd place 03/2010 DGF Paris
- Executive Pastry Chef – Szef kuchni cukierniczej w La Maison Warszawa
WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
To wydarzenie już się odbyło. Poinformuj nas jeśli jesteś zainteresowany/a podobnymi szkoleniami wypełniając poniższą ankietę.