Cała sztuka polega na ich pieczeniu i suszeniu.

Białka powinny zostać idealnie oddzielone od żółtek, inaczej piana się nie ubije. Jakie jeszcze tajemnice należy znać, aby beza udała się idealnie? Sprawdzimy to na szkoleniu 18 lipca. Przyjdź!

Prowadzący: Igor ZaritskiySzacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia jednodniowego:
650zł (brutto)
Miejsce: Drugie piętro sklepu Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

W programie znajdą się następujące receptury:

  • Beza matcha
  • Czarna beza
  • Owocowa beza
  • Orzechowa beza
  • Czekoladowa beza
  • Bezowe torty

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 
Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów

WARUNKI UCZESTWNICTA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


To wydarzenie już się odbyło. Poinformuj nas jeśli jesteś zainteresowany/a podobnymi szkoleniami wypełniając poniższą ankietę.