![Dzień otwarty z firmą Babbi](https://www.wapas.pl/wp-content/uploads/2022/08/Dzien-otwarty-z-firma-Babbi-1.jpg)
Dzień Otwarty 𝐁𝐚𝐛𝐛𝐢 𝐃𝐚𝐲 w Warsaw Academy of Pastry Arts
Zapraszamy serdecznie na 𝐃𝐳𝐢𝐞ń 𝐎𝐭𝐰𝐚𝐫𝐭𝐲 𝐁𝐚𝐛𝐛𝐢 𝐃𝐚𝐲 w Warsaw Academy of Pastry Arts. Wspólnie z firmą Babbi – Włoskim producentem wysokiej jakości surowców do produkcji lodów i cukiernictwa organizujemy spotkanie, na którym przedstawiciele i technologowie poprowadzą dla Państwa prezentację.
![](https://www.wapas.pl/wp-content/uploads/2024/03/Szkolenia-Cukiernicze-Warsaw-Academy-of-Pastry-Arts-Dzien-Otwarty-z-Babbi-11-200x300.jpg)
![](https://www.wapas.pl/wp-content/uploads/2024/03/Szkolenia-Cukiernicze-Warsaw-Academy-of-Pastry-Arts-Dzien-Otwarty-z-Babbi-62-200x300.jpg)
![](https://www.wapas.pl/wp-content/uploads/2024/03/Szkolenia-Cukiernicze-Warsaw-Academy-of-Pastry-Arts-Dzien-Otwarty-z-Babbi-8-200x300.jpg)
![](https://www.wapas.pl/wp-content/uploads/2024/03/Szkolenia-Cukiernicze-Warsaw-Academy-of-Pastry-Arts-Dzien-Otwarty-z-Babbi-26-200x300.jpg)
![](https://www.wapas.pl/wp-content/uploads/2024/03/Szkolenia-Cukiernicze-Warsaw-Academy-of-Pastry-Arts-Dzien-Otwarty-z-Babbi-55-200x300.jpg)
![](https://www.wapas.pl/wp-content/uploads/2022/08/PFOT5586-300x200.jpg)
Agenda:
- 9:30-10:00 Powitanie gości, kawa
- 10:00-10:30 Prezentacja firmy Babbi (historia, wartości, krótkie omówienie specyfiki produkcji np. pistacji)
- 10:30-12:00 Prezentacja produktów – zastosowanie, kombinacje smaków, receptury
- 12:00-12:20 Przerwa kawowa
- 12:20-14:30 Prezentacja produktów – zastosowanie, kombinacje smaków, receptury
- 14:30-16:00 Spotkania indywidualne z klientami
Rejestracja i zgłoszenia u Opiekuna Handlowego Lub zapraszamy do kontaktu z:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Wypełnij formularz aby zerezerwować odpowiadający Ci termin: