
Eklery, Ptysie i Paris Brest – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim
Zaskocz znajomych i klientów smakiem i pięknym wyglądem tych klasycznych, francuskich wyrobów.
Dowiecie się jak przygotować doskonałe ciasto parzone. Jak uzyskać piękne pęknięcia w strukturze wypieku oraz kolor. Przygotujemy różne musy culie i konfitur.
W programie znajdują się następujące receptury:
- Ekler Chałwa-Czarna Porzeczka
- Ekler Pistacja
- Ekler Tiramisu
- Paris-Brest
- Ptysie Czekoladowe
- Ptysie Mango-Marakuja
- Sant Honore
Podczas szkolenia zapewniamy:
- Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
- Surowce
- Napoje, kawa, lunch
- Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
- Broszura z recepturami
- Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Prowadzący:
Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.

„Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów”
Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży
Akademia przestrzega wszelkich zasad bezpieczeństwa, mianowicie: |
• Odległość między uczestnikami szkolenia ( 1 osoba na 2.5 m2) • Odpowiednia liczba dozowników z płynem do dezynfekcji rąk • Regularne czyszczenie/ dezynfekcje stołów oraz sprzętu • Wietrzenie sali co godzinę • Na terenie Akademii mogą przebywać osoby zdrowe, bez objawów chorobowych sugerujących Covid-19, nie objęte izolacją lub kwarantanną |
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Wypełnij formularz aby już dziś zarezerwować miejsce.