Home Szkolenia Cukiernicze Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Maciejem Wiśniewskim
Szkolenia Cukiernicze Warsaw Academy of Pastry Arts -Mono z Maciejem Wiśniewskim

Monoporcje – Szkolenie Cukiernicze z Maciejem Wiśniewskim

Zapraszamy na szkolenie z współautorem książek cukierniczych „Kreacje” oraz „Kreacje Świąteczne”. Monoporcje – to dwudniowe szkolenie cukiernicze na którym poznacie tajemnice tych małych deserów. Tajniki tworzenia stylowych, pięknie dekorowanych mini porcji, oblewanych lustrzanym glazem lub zamszem.. Spod Waszej ręki wyjdą innowacyjne, smaczne i piękne desery na poziomie mistrzowskim, dzięki poradom Macieja Wiśniewskiego.

Współtwórca i współwłaściciel autorskiej cukierni Mazovia Patisserie podzieli się umiejętnościami w przygotowaniu nowoczesnych deserów i monoporcji wpisujących się w nowoczesne cukiernictwo, zachwycających, kolorem oraz smakiem.

Program obejmuje:

  • Wiśnia-Pistacja
  • Pate choux malina-rabarbar-pistacja
  • Kokos-mango-marakuja
  • Pistacja kawa-morela
  • Orzecha-banan
  • Biała czekolada-truskawwka

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
  • Fotorelacja z przebiegu szkolenia oraz zdjęcia pamiątkowe z prowadzącym szkolenie.

Prowadzący: Maciej Wiśniewski

Maciej Wiśniewski, z cukiernictwem związany już od najmłodszych lat. Podstawy technologii zdobywał jako nastolatek, kiedy to pod okiem specjalistów rozpoczął pracę, w jednej z największych w Polsce, rodzinnej firmie „Catering Bracia Wiśniewscy”. Jego duże zaangażowanie i ogromny talent sprawiły, że szybko został objęty poszerzonym programem szkoleń specjalistycznych, mając możliwość rozwijać swój warsztat pod okiem najlepszych fachowców branży m.in. w Europejskiej Szkole Mistrzów im. Wojciecha Kandulskiego oraz w Akademii Czekolady Callebaut.


Współautor książek cukierniczych „Kreacje” oraz „Kreacje Świąteczne”. Współtwórca i współwłaściciel autorskiej cukierni Mazovia Patisserie mieszczącej się w hotelu Hilton w Warszawie


Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


Wypełnij Formularz aby wybrać odpowiadający Ci termin oraz zarezerwować miejsce:

Data

23 sty 2023 - 24 sty 2023

Czas

10:00 - 17:00

Koszt

1700zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria