Szkolenie Online – Szkolenie Wszystko O Czekoladzie z Arkadiuszem Natorskim

Na szkoleniu zaprezentujemy 5 sposobów temperowania czekolady
• metoda blatu,
• mikrofalówka,
• zasiewu,
• z Mycryo
• oraz temperówki przy użyciu 5 czekolad klasycznych BARRY CALLEBAUT: 811, 823, CW2, Ruby i Gold.

Gotowe wyroby zostaną udekorowane owocami liofilizowanymi i dekoracjami firmy Mona Lisa

Podczas szkolenia wykonane zostaną:
• tabliczki czekolady,
• łom czekoladowy,
• popcorn w czekoladzie,
• lizaki czekoladowe
• pralin

Arkadiusz Natorski – Cukiernik, Technolog, Ambasador marki Barry Callebaut. Arek zdobywał doświadczenie w wielu prestiżowych cukierniach i firmach powiązanych z branżą cukierniczą. Z zawodu cukiernik oraz pedagog, który uwielbia odkrywać przed innymi tajniki cukiernictwa. Pracę z czekoladą traktuje jako sztukę i docenia zarówno jej wielorodność zastosowań jak i możliwości innowacyjnych połączeń smakowych.

WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU

START GODZ. 10.00

Przewidywany czas szkolenia ok. 3,5h

Podczas transmisji LIVE będzie można na bieżąco zadawać pytania.

Jeżeli nie możesz uczestniczyć w całej transmisji LIVE lub chcesz obejrzeć ją w innym terminie, to nie ma problemu 🙂
Nagranie ze szkolenie będzie dostępne w zamkniętej Grupie na FB.

Po szkoleniu zapewniamy:

  • dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
  • wsparcie trenerskie

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881 053 043


Data

21 Sty 2021

Czas

10:00 - 13:00

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria