Home Szkolenia Cukiernicze Słodki Stół w Stylu Glamour – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem
Michał Iwaniuk - Słodki Stół

Słodki Stół w Stylu Glamour – Szkolenie Cukiernicze z Michałem Iwaniukiem

Zapraszamy na, weekendowe szkolenie dwudniowe, z współautorem książek cukierniczych „Kreacje” oraz „Kreacje Świąteczne”. Na tym dwudniowym kursie cukierniczym dowiecie się jak przygotować serie produktów w spójnym stylu. Spod Waszej ręki wyjdą innowacyjne, smaczne i piękne desery na poziomie mistrzowskim.

Współtwórca i współwłaściciel autorskiej cukierni Mazovia Patisserie podzieli się umiejętnościami w przygotowaniu nowoczesnych deserów i monoporcji wpisujących się w nowoczesne cukiernictwo, zachwycających, kolorem oraz smakiem.

Na szkoleniu

Zadbamy o świetną atmosferę, dobrą kawę oraz lunch, tak aby nikomu nie zabrakło energii. Wieloskładnikowe receptury, łączące mnogość smaków i tekstur w jednym przepisie przygotujesz w oparciu o najlepsze składniki oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.

Doświadczenie

To nie pierwsze nasze szkolenie podejmujące ten temat. Świadectwo tego znajdziesz w poniższej galerii prezentującej desery wykonane przez naszych uczestników, oraz w wielu opiniach o Warsaw Academy of Pastry Arts na naszej stronie Facebook

Szczegóły szkolenia

Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.

Program obejmuje:

  • Tort kokos-mango-marakuja
  • Tort migdał-malina-liczi
  • Makaronik orzech laskowy-mango-marakuja
  • Cake pops
  • Pralina Jack daniels
  • Pralina truskawka
  • Monoporcja wanilia-truskawa
  • Monoporcja pistacja-wiśnia amaretto
  • Mini beza wanilia-malina-marakuja
  • Deser w słoiku prażone jabłka-cynamon-kruszonka-beza

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
  • Fotorelacja z przebiegu szkolenia oraz zdjęcia pamiątkowe z prowadzącym szkolenie.

Prowadzący szkelenie:

Michał Iwaniuk, cukiernik od ponad 20 lat, Kreatywny Szef w Belvedere Catering. Ambasador marki Cacao Barry. Finalista konkursu World Chocolate Masters 2018 w Paryżu. Jest laureatem I edycji mistrzostw cukierniczych Best Pastry Chef. Zajął pierwsze miejsce w konkursie kreatywnego deseru na talerzu Master Chellenge by Scholler.

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Wypełnij formularz aby zarezerwować odpowiadający Ci termin:

Data

10 lip 2023 - 11 lip 2023

Czas

10:00 - 17:00

Koszt

1700zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A