Home Szkolenia Cukiernicze Szkolenie Online – Substancje ŻELUJACE w teorii i praktyce z Igorem Zaritskim

Szkolenie Online – Substancje ŻELUJACE w teorii i praktyce z Igorem Zaritskim

Podczas szkolenia omówimy wszystkie substancje żelujące stosowane w cukiernictwie. Takie jak:

  • pektyny
  • żelatyny
  • agary
  • gumy
  • ksantany

Wskażemy na ich najistotniejsze różnice i właściwości.

Omówimy każdą z nich pokazując przykładowe sposoby zastosowania.

W programie:

  • pate de fruit,
  • żelka malinowa,
  • konfitura mango-marakuja,
  • galaretka owocowa,
  • marshmallow, z
  • ephir-pianka,
  • mus waniliowy.

Prowadzący:

IGOR ZARITSKIY Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony! 
Mówi o sobie:
Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU

Wykupując otrzymujesz dostęp do wszystkich materiałów, całości nagrania w Grupie zamkniętej oraz wsparcia trenerskiego.

START GODZ. 10.00

Przewidywany czas szkolenia ok. 3,5h

Podczas transmisji LIVE będzie można na bieżąco zadawać pytania.

Jeżeli nie możesz uczestniczyć w całej transmisji LIVE lub chcesz obejrzeć ją w innym terminie, to nie ma problemu 🙂
Nagranie ze szkolenie będzie dostępne w zamkniętej Grupie na FB.

Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.

Warunkiem dostępu do szkolenia on-line jest wniesienie całościowej opłaty.

Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA

Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukacjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)

Po szkoleniu zapewniamy:

Warunkiem poprawnej rejestracji jest podanie numeru zamówienia jaki otrzymują państwo w mailu potwierdzającym zakup szkolenia ze sklepu cukieteria.pl

Po szkoleniu zapewniamy:

  • dostęp do nagrania przez kolejne 6 miesięcy
  • wsparcie trenerskie

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881 053 043


Data

21 grudnia 2020

Czas

10:00 - 14:00

Koszt

35zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria