Home Szkolenia Cukiernicze Szkolenie Online – Trzy Świąteczne Monoporcje z Igorem Zaritskim
Szkolenia Cukiernicze Warsaw Academy of Pastry Arts - Świąteczne Monoporcje

Szkolenie Online – Trzy Świąteczne Monoporcje z Igorem Zaritskim

Podczas tego szkolenia online poznasz receptury i porady jak przygotować małe desery w stylu i klimacie świąt Bożego Narodzenia. Autorskie receptury Szefa Warsaw Academy of Pastry Arts Igora Zaritskiego.

Program obejmuje 3 receptury:

  • Gruszka – Kajmak
  • Kokos – Liczi
  • Pigwa – Migdał

Prowadzący:

Superfinalista World Chocolate Masters 2022 oraz szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre, gdzie oferuje wiedzę zarówno początkującym jak i zaawansowanym cukiernikom. Odważnie okrywa cały czas nowe smaki i nie boi się podpisywać pod nimi swoim nazwiskiem, razem z Cacao Barry stworzył swoją autorską czekoladę „Bio Botanica 75.3%”

Na szkoleniach wspiera swoją wiedzę techniczną, ogromnym doświadczeniem i nieprzeciętnym zmysłem artystycznym. 

  • W 2010 roku stanął na podium w prestiżowym konkursie Mondial des Arts Sucres, w Paryżu, na którym zrobił 3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
  • W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie  World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku
  • W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy  w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna  inspiracja, torty, praliny”
  • 2021 staje się finalistą World Chocolate Masters 2022 jako reprezentant Polski

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl


WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIU


Szkolenie odbywa się w grupie zamkniętej na profilu Fanpaga Warsaw Akademy of Pastry Arts lub innej wskazanej platformie do transmisji live.
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu on-line jest wniesienie całościowej opłaty, co najmniej na godzinę przed rozpoczęciem transmisji.  

Płatności można dokonać poprzez zakupu szkolenie za pośrednictwem strony www.cukieteria.pl/ zakładka SZKOLENIA

Płatność musi być zaksięgowana na koncie przed rozpoczęciem szkolenia!

Po potwierdzeniu dokonania płatności Uczestnik szkolenia otrzyma:

  • Maila z podziękowanie za zakup szkolenia z dalszymi instrukcjami
  • Zaproszenie do Grupy szkoleniowej na FB lub link do innej platformy transmisji szkolenia
  • Recepturę wraz z listą  produktów do przepisów
  • Listę niezbędnych akcesoriów i produktów do szkolenia

(Mail nie jest wysyłany automatycznie, w dni robocze staramy się odpowiedzieć w 24h)

UWAGA!!! aby przyspieszyć proces dodawania do Grupy możesz poprosić o dołączenie na FB klikając w poniższy link:

WWW.FACEBOOK.COM/GROUPS/527992185045603/

WARUNKIEM PRZYJĘCIA DO GRUPY JEST PODANIE NUMERU ZAMÓWIENIA 

JAKI OTRZYMUJĄ PAŃSTWO W MAILU POTWIERDZAJĄCYM ZAKUP SZKOLENIA ze sklepu Cukieteria.pl 

Po szkoleniu zapewniamy:

  • dostęp do nagrania przez minimum kolejnych 6 miesięcy
  • wsparcie trenerskie

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

AKADEMIA:
Anna Cienkowska
tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

ZAKUP PRZEZ STRONĘ CUKIETERIA.PL:
Joanna Olszewska
tel. 601 27 36 37


Data

01 gru 2021

Czas

10:00 - 00:30

Koszt

35zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria