Home Szkolenia Cukiernicze Tarty w Nowoczesnej Odsłonie- Szkolnie cukiernicze z Michałem Iwaniukiem
Tarty - Nowoczesność a Tradycja z Michałem Iwaniukiem

Tarty w Nowoczesnej Odsłonie- Szkolnie cukiernicze z Michałem Iwaniukiem

Zapraszamy na szkolenie z laureatem światowego konkursu World Chocolate Masters Michałem Iwaniukiem. Pastry Chef w Czekolada Café w Airport Hotel Okęcie współwłaściciel autorskiej cukierni Mazovia Patisserie. Osobowość świata cukierniczego w Polsce i na świecie!

Tematem szkolenia są znane nam tarty w klasycznych smakach, wykonane w nowoczesnej odsłonie. Każda z receptur jest autorska. Łączyć będzie w sobie lubiane, najczęściej wybierane smaki, zaaranżowane w nowoczesnej formie wykonania. Podczas dwudniowego szkolenia Uczestnicy nauczą się łączenia smaków i tekstur. Zaawansowanych technik tworzenia deserów we współczesnym cukiernictwie.

Na szkoleniu

Zadbamy o świetną atmosferę, dobrą kawę oraz lunch, tak aby nikomu nie zabrakło energii. Wieloskładnikowe receptury, łączące mnogość smaków i tekstur w jednym przepisie przygotujesz w oparciu o najlepsze składniki oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.

Program obejmuje 7 receptur na tarty:

  • Cytryna
  • Cekolada- Karmel-Banan
  • Jogurt-Jabłko-Cynamon
  • Migdał
  • Orzech Laskowy
  • Owoce Egzotyczne
  • Ziarno Kakaowca

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
  • Fotorelacja z przebiegu szkolenia oraz zdjęcia pamiątkowe z prowadzącym szkolenie.

Szczegóły szkolenia

Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 1000, szkolenie zakończy się około godziny 1800, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.

Prowadzący szkelenie:

Michał Iwaniuk, cukiernik od ponad 20 lat, Szef Kreatywny w  Café w Airport Hotel Okęcie. Ambasador marki Cacao Barry. Finalista konkursu World Chocolate Masters 2018 w Paryżu. Jest laureatem I edycji mistrzostw cukierniczych Best Pastry Chef. Zajął pierwsze miejsce w konkursie kreatywnego deseru na talerzu Master Chellenge by Scholler,

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Przepraszamy, szkolenie zostało odwołane.

Data

14 mar 2022 - 15 mar 2022

Czas

10:00 - 18:00

Koszt

1850zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A