Home Szkolenia Cukiernicze Wytrawne Makaroniki – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim
Wytrawne Makaroniki – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim

Wytrawne Makaroniki – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim

Zapraszamy na nie tylko nowe, lecz także nietypowe, jednodniowe, szkolenie cukiernicze. Nie tylko uzyskasz najlepsze wskazówki dotyczące robienia makaroników francuskich, rozwiążesz typowe problemy podczas ich pieczenia, lecz także poznasz przepisy, jak przyrządzić je w oryginalnym, wytrawnym wydaniu.

Połączenie słodkich migdałowych makaroników i ziemistego, grzybowego ganache to zaskakujące połączenie, które szybko staje się nowoczesnym klasykiem. Zainspirowany jesiennymi smakami suszonych owoców, Igor Zaritskiy przedstawi własne pomysły na francuskie makaroniki wytrawne. Wykorzystamy polskie zioła i owoce, a także sięgniemy po ostre w smaku sery, ryby i zielone warzywa, aby nadać ganache ziemiste nuty lub podbić smak łososia soczystym ogórkiem . Smaki powinny być subtelne, ale na tyle obecne, by zrobić wrażenie.

Wszystkie te składniki są zagwarantowane podczas szkolenia, jak również duża przestrzeń aby każdy poczuł się wygodnie, najnowszy sprzęt, pyszna i świeża kawa oraz lunch aby nasi uczestnicy mogli skupić się na pochłanianiu wiedzy przez cały czas trwania szkolenia.

W programie znajdą się następujące receptury:

  • Borowiki-tymianek-szalotka
  • Dor Blue-gruszka Klapsa
  • Fuagra-czerwona Porzeczka
  • Łosoś Gravlaks-karmelizowane Nori-ogórkowe Pate
  • Wędzony Boczek-suszona Śliwka
  • Vege-leeche-macha-yuzu
  • Vege-papaja-kokos-marakuja

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Igor Zaritskiy Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl

lub tel. 881 053 043


Wypełnij Formularz aby wybrać jeden z dostępnych terminów, oraz zarezerwować miejsce:

Data

25 maja 2023

Czas

09:00 - 19:00

Koszt

900 zł (brutto)

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria