Home Szkolenia Cukiernicze Ciasta bankietowe – 5 rodzajów w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim
Szkolenia Cukiernicze Warsaw Academy of Pastry Arts - Ciasta Bankietowe

Ciasta bankietowe – 5 rodzajów w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim

5 ciast bankietowych wypiekanych tradycyjnie na blachach.

Jedną z najbardziej klasycznych i tradycyjnych form przygotowania poczęstunku na bankiety, jest wypiek ciast deserowych na blachach. Ciasta krojone są w kawałki poręcznej wielkości do chwycenie w rękę i zjedzenia na przysłowiowe 3 gryzy.

Jeśli zainteresowała Cię ta dziedzina wiedzy cukierniczej, wypełnij formularz na dole strony aby zarezerwować odpowiadający Ci termin.

Ciasta pieczone na blasze maja wiele zalet.

  • Oszczędność czasu w przygotowaniu jednego rodzaju ciasta
  • Oszczędność powierzchni do pieczenia i przechowywania
  • Możliwość podzielenia ciasta na dowolne porcje

W programie znajdą się następujące receptury:

  • Brauni
  • Czekolada-Malina
  • Pistacja-Truskawka
  • Mango-Kokos-Marakuja
  • Opera

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Igor Zaritskyi – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa, superfinalista World Chocolate Masters! Igor Zaritskyi jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl

Akademia Cukiernicza Warsaw Academy of Pastry Arts - Igor Zaritskiy

Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


Wypełnij formularz aby zarezerwować odpowiadający Ci termin:

Data

01 lip 2021

Czas

09:00 - 19:00

Koszt

900 zł

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria