Home Szkolenia Cukiernicze Podstawy Cukiernictwa – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim
Podstawy Cukiernictwa – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim

Podstawy Cukiernictwa – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim

Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym czy doświadczonym cukiernikiem, prowadzący to dwudniowe szkolenie cukiernicze Igor Zaritskiy podzieli się z Tobą swoją wiedzą oraz trikami stosowanymi przez niego niemal każdego dnia.

Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.

Jeśli zainteresowała Cię ta dziedzina wiedzy cukierniczej, wypełnij formularz na dole strony aby zarezerwować odpowiadający Ci termin.

Przygotujemy:

  • Panna Cotta
  • Tiramisu
  • Brownie
  • Tarta Cytrynowa
  • Tarta Owocowa
  • Ptysie Mango-Marakuja
  • Beza Pawlowa
  • Foret Noir
  • Tort Opera

Program obejmuje:

  • Przygotowanie musów, kremów, coolie, biszkoptów, glazur
  • Podstawy wyrobu kruchego ciasta, biszkoptów, sable
  • Metody dekorowania
  • Praca z teksturami
  • Łączenie smaków
  • Techniki przygotowywania
  • Przechowywanie
  • Podstawy pracy z czekoladą

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

Prowadzący:

Igor Zaritskyi – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa, superfinalista World Chocolate Masters! Igor Zaritskyi jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Cukiernictwo jest moją pasją. Ostatnie 10 lat poświęciłem na podnoszenie kwalifikacji i zdobywanie nowych umiejętności cukierniczych, w wyniku czego trzykrotnie stanąłem na podium w kilku znanych światowych konkursach. Moja ciężka praca i pasja zawsze stanowiły ogromne zaangażowanie, dając mi uznawanie i lojalność klientów


Igor Zaritskiy o sobie dla Mistrza Branży

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


Igor Zaritskyi – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa, superfinalista World Chocolate Masters! Igor Zaritskyi jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii. 

Data

06 lut 2023 - 07 lut 2023

Czas

10:00 - 19:00

Koszt

1600zł

Lokalizacja

Sempre Group Sp. Z o.o.
Pruszków, Wiejska 13A
Kategoria