
6 Monoporcji w 1 dzień – Szkolenie Cukiernicze z Igorem Zaritskim
Odkryj tajemnicę Monoporcji na tym bogatym w wiedzę szkoleniu jednodniowym dla wszystkich.
MONOPORCJA – ze względu na swój rozmiar zaliczana jest do deserów dla jednej osoby. Można porównać do małego torciuku/deseru w którym kryje się kilka receptur. W nowoczesnym wyglądzie łączy się tradycyjne smaki i receptury z najnowszymi odkryciami i trendami. Kształt monoporcji nadają najczęściej współczesne formy silikonowe, których użycie jest podstawą do stworzenia wyjątkowej kreacji cukierniczej.
Monoporcje to desery, które robią wrażenie swoim wyglądem, indywidualnym wykonaniem, nowoczesną dekoracją, delikatnym smakiem oraz ilością tekstur. Na tym skondensowanym, jednodniowym szkoleniu cukierniczym, pod okiem mistrzów cukiernictwa dowiesz się jak wykorzystując niewielką ilość profesjonalnych narzędzi stworzyć mini deser, który zachwyci smakiem i wyglądem Twoich klientów jak i Ciebie.
Na szkoleniu
Zadbamy o świetną atmosferę, dobrą kawę oraz lunch, tak aby nikomu nie zabrakło energii. Wieloskładnikowe receptury, łączące mnogość smaków i tekstur w jednym przepisie przygotujesz w oparciu o najlepsze składniki oraz nowoczesny sprzęt czołowych firm z branży cukierniczej.
Doświadczenie
To nie pierwsze nasze szkolenie. W naszej ofercie znajdziesz bogactwo różnych tematów, oraz wybór nauczycieli według Twoich preferencji. Świadectwo tego znajdziesz na naszej stronie Facebook







Szczegóły szkolenia
Szkolenie odbywa się w dużej, przestronnej, przestrzeni, na drugim piętrze budynku Sempre gdzie znajdziesz duży parking. Zapraszamy na godzinę 900, szkolenie zakończy się około godziny 1900, jednak prosimy zarezerwować sobie trochę więcej czasu na wspólne zdjęcie z dyplomami oraz oczywiście – degustacje (wszystkie przygotowane desery zabieracie ze sobą). Do tej godziny czynny jest także sklep w którym zaopatrzysz się w akcesoria, sprzęt oraz surowce do prowadzenia Twojej działalności.
W programie znajdą się następujące receptury:
- Wanilia-Truskawka
- Tarta Malina-Pistacja
- Foret Noir
- Grejpfrut
- Gruszka-Kajmak
- Kokos-Mango-Marakuja
Podczas szkolenia zapewniamy:
- Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
- Surowce
- Napoje, kawa, lunch
- Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
- Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
Prowadzący szkelenie:

Igor Zaritskiy – Utalentowany, kreatywny, pracowity i przede wszystkim doświadczony szef cukiernictwa! Igor Zaritskiy jest właściwie szefem Warsaw Akademy of Pastry Arts. Nadzorował przygotowanie Akademii, jest też autorem wszystkich programów jakie pojawią się w Akademii.
Masz pytania? Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425 lub Weronika Zaritska tel. 733 314 543 | Możesz także napisać do nas na adres mailowy: E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Przepraszamy, wszystkie miejsca zostały zarezerwowane. Dziękujemy za zaufanie.