
Słodki Stół w Stylu Glamour – Szkolenie Cukiernicze z Maciejem Wiśniewskim
Zapraszamy na, weekendowe szkolenie dwudniowe, z współautorem książek cukierniczych „Kreacje” oraz „Kreacje Świąteczne”. Na tym dwudniowym kursie cukierniczym dowiecie się jak przygotować serie produktów w spójnym stylu. Spod Waszej ręki wyjdą innowacyjne, smaczne i piękne desery na poziomie mistrzowskim.
Współtwórca i współwłaściciel autorskiej cukierni Mazovia Patisserie podzieli się umiejętnościami w przygotowaniu nowoczesnych deserów i monoporcji wpisujących się w nowoczesne cukiernictwo, zachwycających, kolorem oraz smakiem.
Program obejmuje:
- Tort kokos-mango-marakuja
- Tort migdał-malina-liczi
- Makaronik orzech laskowy-mango-marakuja
- Lizaki czekoladowe
- Pralina Jack daniels
- Pralina truskawka
- Monoporcja wanilia-truskawa
- Monoporcja pistacja-wiśnia amaretto
- Mini beza wanilia-malina-marakuja
- Deser w słoiku prażone jabłka-cynamon-kruszonka-beza
Podczas szkolenia zapewniamy:
- Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne do pracy
- Surowce
- Napoje, kawa, lunch
- Dyplom potwierdzający ukończenie szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
- Atrakcyjne rabaty na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre
- Fotorelacja z przebiegu szkolenia oraz zdjęcia pamiątkowe z prowadzącym szkolenie.
Prowadzący: Maciej Wiśniewski

Maciej Wiśniewski, z cukiernictwem związany już od najmłodszych lat. Podstawy technologii zdobywał jako nastolatek, kiedy to pod okiem specjalistów rozpoczął pracę, w jednej z największych w Polsce, rodzinnej firmie „Catering Bracia Wiśniewscy”. Jego duże zaangażowanie i ogromny talent sprawiły, że szybko został objęty poszerzonym programem szkoleń specjalistycznych, mając możliwość rozwijać swój warsztat pod okiem najlepszych fachowców branży m.in. w Europejskiej Szkole Mistrzów im. Wojciecha Kandulskiego oraz w Akademii Czekolady Callebaut.
Współautor książek cukierniczych „Kreacje” oraz „Kreacje Świąteczne”. Współtwórca i współwłaściciel autorskiej cukierni Mazovia Patisserie mieszczącej się w hotelu Hilton w Warszawie
Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).
Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:
Anna Cienkowska tel. 532 403 425
Weronika Zaritska tel. 733 314 543
E-mail: akademia@sempreinfo.pl
Wypełnij Formularz aby wybrać jeden z dostępnych terminów, oraz zarezerwować miejsce: