Maciej Wiśniewski – jeden z najbardziej uzdolnionych i kreatywnych Cukierników w Polsce. Ambasador marki Cacao Barry. Swoje pomysły realizuje w niezwykłej formie łącząc niebanalne smaki i tekstury w nowoczesnych tortach i deserach. W firmie Catering Wiśniewscy trzyma piecze nad sekcją cukierniczą. W listopadzie 2018 r. reprezentował kadrę polskich cukierników w Luksemburgu w konkursie World Chocolate Masters wraz z Michałem Iwaniukiem oraz Maciejem Rosińskim. Swój kunszt cukierniczy doskonalił m.in. w Europejskiej Szkole Mistrzów im. Wojciecha Kandulskiego oraz w Akademii Czekolady Callebaut.

Przede wszystkim trzeba mieć chęci, znać niektóre nowoczesne techniki, a więc też mieć od­powiednie formy silikonowe, maty, blaszki, ranty… Największą różnicą między robie­niem monoporcji i tradycyjnych słodkości jest czas.

Maciej Wiśniewski dla Mistrza Branży
Prowadzący: Maciej Wiśniewski Szacunkowy czas trwania: 10.00-18.00 z przerwą na lunch
Cena szkolenia 2-dniowego:
1200zł (brutto)
Miejsce: Drugie piętro sklepu Sempre, Pruszków, Wiejska 13A

Poznacie receptury:

  • Pistacja morela kawa
  • Orzech laskowy banan figa
  • Pistacja wiśnia amaretto kawa
  • Biała czekolada wanilia truskawka jogurt
  • Patechoux pistacja malina rabarbar
  • Kokos mango maracuja

Dowiesz się, jak dobrze zorganizowana praca pozwala wiele osiągnąć bez stresu! Nauczymy Cię jak zaskakiwać smakiem i pięknym wyglądem.

Podczas szkolenia zapewniamy:

  • Stanowisko pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały niezbędne to pracy
  • Surowce
  • Napoje, kawa, lunch
  • Dyplom potwierdzający ukończenia szkolenia oraz w prezencie fartuch z logo Akademii
  • 20% rabatu na wybrane produkty, które będą wykorzystane podczas szkolenia (warsztatach) w sklepie Sempre

WARUNKI UCZESTNICTWA W SZKOLENIACH (WARSZTATACH)

Warunkiem uczestnictwa w szkoleniach (warsztatach) jest wniesienie całościowej opłaty wartości szkolenia na konto bankowe wskazane w formularzu zgłoszeniowym w terminie do 7 dni przed rozpoczęcia szkolenia. Po otrzymaniu faktury pro formy należy dokonać wpłaty całej kwoty lub 50% zaliczki wartości szkolenia (warsztatu).

Po więcej informacji zapraszamy do kontaktu:

Weronika Zaritska tel. 733 314 543
Ania Cienkowska tel. 532 403 425
E-mail: akademia@sempreinfo.pl


To wydarzenie już się odbyło. Poinformuj nas jeśli jesteś zainteresowany/a podobnymi szkoleniami wypełniając poniższą ankietę.